Zomer

Interactieve praatplaat

Klik op de linkjes voor allerlei informatieve filmpjes, liedjes en spelletjes rond het thema zomer, strand en zee. Scrol over de plaat om de linkjes aan te klikken.
Deze plaat mag niet op andere websites getoond worden. ©

Interactieve liedlijst

Heel veel liedjes bij thema ‘zomer’, veelal met muziek en beeld om tijdens het leren op het digibord te laten zien. Scrol over de afbeelding om de linkjes te zien en klik op de pijltjes om een liedje te zien en te horen.

Woordkaarten

Spellenpakket zomer

Voor de Kleuteruniversiteit maakte ik dit ‘Spellenpakket zomer’.

Schelpen zoeken, barbecueën, kastelen bouwen aan de zee,
schuitje varen, foto’s maken, ijsjes eten, doe je mee?

Een prachtig zomers spellenpakket, met een gevarieerd doelenaanbod voor o.a. taal en rekenen gegoten in spelvorm. Tien verschillende spellen met meer dan vijftien spelmogelijkheden. Een zomer lang gegarandeerd (speel)leerplezier voor kleuters!

Speeltafel

Maak een mooie thematafel strand.  De ondergrond en de achtergrond kun je als mat bij ons kopen. Gebruik op de thematafel Playmobil, zoals poppetjes, boten, parasols, emmertjes en speeltoestellen. Je kunt de mat natuurlijk ook gewoon op de grond leggen.

Hieronder zie je een close up van de matten.

Deze prachtige strandmat en duinenmat van 3,39 m bij 39 cm kun je bestellen. Hier kunnen de kinderen met Playmobilpoppetjes naar hartelust spelen. Leg op de strandmat echt zand over het gedrukte zand. Deze matten zijn gedrukt op stevig vinyl van meer dan 500 gram. Ze zijn makkelijk oprolbaar zodat je ze tot een heel klein rolletje van 39 cm hoog op kunt bergen als je de matten even niet wilt gebruiken.

Prijs per mat €41,00

 Klik op de winkelwagen om de strandmat en duinenachtergrond te bestellen.

Digibord, computer en tablet

Taal voor kleuters

Rekenen voor kleuters

Schrijfpatronen