Adverteren

Informatie voor advertenties op kleuteridee.nl en informatie voor sponsors

kleuteridee.nl is een inspiratiebron voor leerkrachten en wordt vooral bezocht door leerkrachten, maar ook kinderwerkers en ouders maken dankbaar gebruik van de materialen en ideeën op de site.
Informatie over het plaatsen van advertenties en banners, kunt u hieronder lezen. Voor verdere vragen en prijzen kunt u contact leggen via de pagina reacties. Deze mail wordt niet zichtbaar gemaakt voor andere gebruikers. U krijgt z.s.m. een reactie terug.
Een banner plaatsen
U levert een banner aan (of ik maak gratis een banner voor u) en deze wordt geplaatst op een pagina die daarvoor geschikt is. Deze banner blijft daar een jaar staan. Kortdurende acties zijn ook mogelijk. De afmetingen van een grote banner zijn standaard 18,5 centimeter breed en 4 centimeter hoog. Een kleine banner is standaard 8,5 centimeter breed en 4 centimeter hoog.
Reclame voor een product
U kunt ook via de site een product promoten. U stuurt mij een spel, leermiddel, boek of speelgoed dat bij het thema past. Ik schrijf dan een bericht over het product. Het product mag ik kosteloos houden en het bericht wat ik plaats , is gratis voor u. De afbeelding van het materiaal is gelinkt naar uw website. Pas als u akkoord bent, wordt het artikel op mijn website geplaatst. Na plaatsing komt er een melding met foto op Pinterest. Mijn Pinterestaccount (juf Petra) wordt door meer dan 62.000 mensen gevolgd.
Weggeefacties
Om optimale aandacht van de lezers te krijgen voor het artikel, kunt u aan een weggeefactie denken. Op mijn homepage wordt een tekst gezet die door u of door mij is opgesteld. Deze tekst wordt eventueel voorzien van afbeeldingen en een prijsvraag. Een week lang kunnen bezoekers reageren en uiteindelijk wordt er geloot wie de winnaar van het product is. U krijgt de namen en adressen van de winnaars door en verzend de prijzen. Ik ontvang zelf ook dit product, zodat ik een goede review kan schrijven.
Wist u dat:
– kleuteridee.nl vorige maand meer dan 95.300 unieke bezoekers kleuteridee.nl hebben bezocht?
– kleuteridee.nl op een werkdag tussen de 4000 en 9500 bezoekers heeft?
– juf Petra op Pinterest meer dan 62.000
Iban nummer: NL74INGB0005529046 en de BIC code is: INGBNL2A
Advertenties en sponsors zijn hartelijk welkom.
Petra van Ginkel-van Garderen
kleuteridee.nl